Go Back Email Link
Opskrift på sprøde boller i en airfryer

Sprøde boller i airfryer

Tobias
Tilb. tid 3 timer 45 minutter
Ret Morgenmad, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 250 gram mel
  • 320 gram ekstra mel
  • 1.5 tsk. gær
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 220 ml. varmt vand
  • olie

Sådan gør du
 

  • Tilføj varmt vand, sukker og gær til en skål og rør grundigt. Dæk til med et håndklæde og lad det stå i 10-15 minutter.
  • Tilsæt herefter de første 250 g. mel og rør godt. Lad det herefter hvile i 1 time.
  • Tilføj de ekstra 320 g. mel og salt og rør godt. Dæk dejen med en smule olie. Pak det herefter ind og lad stå i 1,5 time.
  • Form nu bollerne og lad dem hæve i 30 minutter.
  • Bag dem herefter i airfryeren ved 200 grader i 20-25 minutter.

Noter

At lave sprøde boller i en airfryer er ikke kun nemt, men det er også en fantastisk måde at få perfekt sprøde boller hver gang. En airfryer sikrer ensartet varme og et konstant luftflow, hvilket resulterer i boller med en sprød, gylden skorpe og en dejlig blød midte. Jeg håber, at du nød at dykke ned i denne moderne bagemetode, der vil revolutionere måden, du laver sprøde boller på fremover. 
Køb en airfryer her